شهرداری تهران: دستفروشی به عنوان شغل به رسمیت شناخته شود-راهبرد معاصر

 شهرداری تهران: دستفروشی به عنوان شغل به رسمیت شناخته شود

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: باید پیشه دستفروشی به عنوان شغل به رسمیت شناخته شود و به این موضوع با نگاه فرصت نه معضل بنگریم و در راستای ساماندهی آنان گام برداریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 26
کد خبر: ۲۶۴۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ داود گودرزی روز سه‌شنبه در جلسه ساماندهی دستفروشان شهر تهران اظهار کرد: معتقدیم که قشری از جامعه، پیشه دستفروشی را به عنوان شغل انتخاب کردند باید آنها را به رسمیت شناخت، همه این اقدامات در راستای کمک به اقتصاد خانواده و فرصت طلایی در زمینه انضباط‌بخشی و ساماندهی در شهر محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس تاکید و توصیه‌های شهردار تهران مبنی بر نظم و انضباط بخشی به شهر، برای ساماندهی دستفروشان پنج گام تعریف شده و مذاکراتی نیز با سایر ارگان‌های ذیربط صورت گرفته است، افزود: اکنون ۲۰ نقطه خاص در سطح شهر تهران با ایجاد مشکلات برای شهروندان شناسایی شده که از این تعداد ۱۲ نقطه ساماندهی و هشت نقطه دیگر باقیمانده است.

گودرزی با اشاره به لزوم افزایش کیفیت خدمات در راه‌اندازی روزبازارها، تصریح کرد: باید به سمت راه‌اندازی روزبازار‌های فاخر و ماندگار برویم که مجهز به همه امکانات همانند سرویس بهداشتی، سایبان، پارکینگ، نمازخانه باشند و به طور کلی به دنبال ایجاد مکان مناسب و در شأن این قشر از جامعه برای کسب روزی حلال باشیم.

معاون شهردار تهران ضمن تاکید بر ضرورت حل معضل سامانه مجوز‌های وزارت اقتصاد، اضافه کرد: اماکنی در سطح شهر تهران شناسایی می‌شود که فاقد ایجاد مزاحمت برای معابر و کسبه است و کسانی که در سامانه ملی مجوز‌ها ثبت‌نام کرده‌اند در این اماکن جانمایی خواهیم کرد و رعایت اصل عدالت را حتما مدنظر قرار خواهیم داد و این اماکن شامل بوستان‌ها، حاشیه ایستگاه‌های مترو، معابر فاقد مزاحمت است.

وی افزود: یکی دیگر از اهداف این طرح حذف بهره‌بردار و تعیین مدیر روزبازار برای هر بازار است که از این طریق با حذف واسطه‌گری حقی از کسی ضایع نخواهد شد و براساس ضوابط عمل خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده